Bryggebroen

Bryggebroen er en kombineret cykel- og gangbro, der forbinder Islands Brygge med Fisketorvet. Broen er 190 meter lang og har adskilte cykel- og gangbaner.

Broen har to gennemsejlingsfag. Et fast for havnebus og mindre skibe med en bredde på 21m og en fri højde på 5,45m samt et drejefag, der i åben tilstand har en bredde på 35m.

Brodækket er en stålkonstruktion med en "rygrad" i form af en rombe-formet kassedrager, hvorfra cykel- og gangbanerne er udkraget som lette vinger (jvf. billede). Armaturer i gelændernes håndlister oplyser kassedragerens skrå sideflader som et lysende bånd over havneløbet, mens armaturer indbygget i brodækkets udkragninger belyser "maven". 

Bygherren og arkitekterne kontaktede på et tidligt stadie Chriscoating A/S og efter intensive drøftelser faldt valget på Matacryl® Brobelægning.

Matacryl® Brobelægning er en elastisk, revneoverdækkende, slidstærk, vejrbestandig og hurtighærdende belægning på PU-modificeret acrylbasis.

Typegodkendelse

Matacryl® Brobelægning er fremsendt til Vejdirektoratet for typegodkendelser.

Carl Bro har rost løsning og udførelse.

En spændende og utraditionel opgave, som vi som entreprenører har værdsat og som vore montører har været glade for at udføre.

Detaljebilleder

Maksimer

Fakta

Maksimer

Matacryl® Brobelægning