Maksimer

Arkiv

Maksimer

Branche

Maksimer

Gulvtype

23

Bolidtop Sensation – Krabbesholm Højskole

I foråret 2009 blev Chriscoating kontaktet af Krabbesholm Højskole i forbindelse med gulvrenovering af elevværelser.

Om Krabbesholm Højkole:
Hvis du er et ungt menneske som drømmer om en uddannelse inden for kunst, arkitektur og design, er Krabbesholm springbrættet til en sådan fremtid.

Krabbesholms kursusprogram henvender sig til elever fra Danmark og udlandet, som ønsker at opbygge en mappe med arbejder til brug for optagelsesprøverne på de videregående uddannelser inden for kunst, fotografi, arkitektur, design og grafisk design.

Den valgte løsning - Bolidtop® Sensation
Da Krabbesholm er et sted der overalt ulmer af kreativitet måtte dette selvfølgelig også blive genspejlet i valg af gulvløsning, nemlig Bolidtop® Sensation.

Bolidtop Sensation

Bolidtop® Sensation serien er et 3 mm tykt fugefrit gulvsystem med let elastiske egenskaber. Systemet er baseret på en tokomponent solventfri resin uden væsentlige lugtgener under udførelsen.

Bolidtop Sensation

Bolidtop® Sensation er meget anvendelig som gulvbelægning, hvor man ønsker at lade kreativiteten få frit spillerum f.eks. ved at integrere figurer, mønstre, logoer og trafikinformation fugefrit i belægningen.

Bolidtop Sensation

Bolidtop® Sensation er et tilbud til designere, arkitekter og brugere, som bevidst tilstræber at forstærke oplevelsen af indemiljøet, gennem tilgang til kreative muligheder, som at kombinere former, farver og design, men samtidig kræver holdbare og funktionelle egenskaber og løsninger.

Bolidtop Sensation

Bolidtop® Sensation har gode lyddæmpende og varmeledende egenskaber. Systemet er velegnet til intensiv persontrafik. Bolidtop® Sensation udlægges i flydende form.

Bolidtop® Sensation indgår i Chriscoatings designgulv serie. Du kan læse mere om vore gulvdesign løsninger ved at besøge www.designgulv.dk

Projekt:  Gulvarbejder i Elevfløj
Bygherre: Krabbesholm Højskole
Design: Billledkunstnerne Inger Scharff og Kristian Bust - som også deltog aktivt med udlægningen
Gulventreprenør: Chriscoating A/S
Udførelse: Juli 2009
Omfang: 13 værelser samt indgangsparti og gang i alt ca. 150 m2
Farve: NCS system: Hvid S 0500-N og Rød S 1080-R

Chriscoating A/S – September 2009

Find nyhed

Søg på titel, indhold, kategori, dato - lige hvad du vil